SPRAWDŹ PRZEPIS NA CEVICHE>>>
Przepisy kulinarne na ryby i owoce morza – Jak na owoce morza przystało, ryby z płetwami głosu nie mają! Najlepsze przepisy kulinarne z ryb i owoców morza!
Ryba z warzywami w sosie orientalnym
Przepis na rybę orientalną z warzywami!
Duszone kalmary w sosie z czerwonego wina
Poznaj przepis na obiad w śródziemnomorskim stylu!
Smażone kalmary w cieście
POZNAJ PROSTY, ALE SPRAWDZONY PRZEPIS NA KALMARY W CIEŚCIE!
Smażone krewetki ze szparagami
1. Szparagi obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. 2. Masło rozpuszczamy na patelni, dodajemy oliwę z oliwek. 3. Wrzucamy pokrojony czosnek , papryczkę chilli. 4. Dodajemy krewetki , ugotowane szparagi i białe wino. 5. Smażymy ok. 5 minut. ...
Jak najlepiej przyprawić łososia?
Zioła pomagają wydobyć smak z łososia. Można nimi go natrzeć wcześniej lub po prostu posypać go przed przyrządzeniem. Oto kilka sposobów na przyprawienie łososia. Zobacz też: pieczony łosoś w imbirze, miodzie i ziołach Sprawdź!
MILLEFOGLIE Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM wg. eksperta kuchni włoskiej – Marco Ghia
Marco Ghia – Szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej poleca MILLEFOGLIE Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM, MIĘTĄ I TRUSKAWKAMI ORAZ OCTEM BALSAMICZNYM Z MODENY. Czas przygotowania: 15 minut Poziom: łatwy Sprawdź przepis!
Ryba z krewetkami w sosie
RYBA Z KREWETKAMI W SOSIE: KOKOSOWYM LUB SZPINAKOWYM Która jest wasza ulubiona? Oto lista składników, która jest ci niezbędna do wykonania tego pysznego dania.. Jeśli masz już wszystkie potrzebne rzeczy, możemy przejść do jej przygotowania. Szczegóły, jak je przygotować na ...
Pieczony łosoś z imbirem, miodem i świeżymi ziołami
Filety obrać, umyć i osuszyć. Miód, cytrynę, pieprz, starty imbir połączyć ze sobą i wymieszać. Natrzeć rybę przygotowanym sosem, przełożyć do naczynia żaroodpornego i włożyć do lodówki na około 2 godziny. Po tym czasie piec w piekarniku nagrzanym do 190 ...
Pieczony dorsz curry
filety myjemy i osuszamy. rybę posypujemy solą i grubą warstwą przyprawy curry. na wierzch możemy ułożyć posiekany czosnek. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 40 minut. Podajemy z kawałkiem cytryny. ZOBACZ TEŻ: Tort szpinakowy na słodko