Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Lato, owoce i biszkopty: trio idealne

Czy masz ciekawy pomysł na wykorzystanie biszkoptów? Można je dodać m.in. do galaretek, lodów, sernika na zimno i tiramisu. Wszystkie te słodkości idealnie nadają się jako desery w upalne, letnie dni. Orzeźwiające, owocowe i przyjemnie chłodne przysmaki z Biszkoptami Domowymi od Delic-Polu będą smakowały zarówno dzieciom jak i dorosłym.

W ciepłe dni stawiamy na chłodne i lekkie przysmaki. Orzeźwiające, owocowe i smakujące najbardziej, gdy z nieba leje się żar. Najlepsze są oczywiście smakołyki własnej, domowej produkcji! W wakacyjnym sezonie sięgamy więc po lody, galaretki i serniki na zimno. A wspólnym mianownikiem letnich łakoci są Biszkopty Domowe od Delic-Polu, występujące jako składnik i dekoracja wakacyjnych rarytasów.

Chrupiąca kruszonka do lodów, na puszysto w tiramisu, czy na zimno w serniku z truskawkami? Wybór postaci, pod jaką ujawnią się w deserze, pozostawmy tym, którzy sięgną po paczkę Domowych. W połączeniu z sezonowymi owocami, znany z dzieciństwa rarytas nabierze bardziej wyrafinowanego smaku, a salaterka lub patera z deserem zniknie w mgnieniu oka.

Opakowanie o objętości 120g kryje w sobie kilkadziesiąt puszystych ciasteczek. Biszkopty Delic-Polu wypiekane są według tradycyjnej polskiej receptury, bez użycia konserwantów i barwników. Smaczne i zdrowe… to muszą być Domowe!

Biszkopty Domowe: Delic-Pol
opakowanie: 120g
cena: około 2,4 zł