Masło z nutą cynamonu idealne do ciepłych tostów czy naleśników.

składniki:
- 75 g miękkiego masła
- 1 łyżeczka cukru, najlepiej brązowego
- 1 łyżeczka miodu płynnego
- 1 łyżeczka cynamonu
- szczypta kardamonu
przyrządzanie:
- Mało należy ubić na puch z cukrem, a po chwili dodać miód i cynamon.
- Wymieszaj wszystko raz jeszcze i przełóż do maselniczki.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














