Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Deser ryżowy z gruszką

Deser ryżowy z gruszką

Ciasto na niby

Ciasto na niby

Koktajl pietruszkowo- pomarańczowy

Koktajl pietruszkowo- pomarańczowy

Leczo z frankfurterką

Leczo z frankfurterką

Rosyjska zupa buraczana

Rosyjska zupa buraczana

Kokosowa chmurka

Kokosowa chmurka

8 pomysłów na serwowanie hiszpańskich CHURROS

8 pomysłów na serwowanie hiszpańskich CHURROS

Roladki chrzanowe z szynką

Roladki chrzanowe z szynką

Dietetyczne pączki z mąki pełnoziarnistej

Dietetyczne pączki z mąki pełnoziarnistej

10 inspiracji na dekorowanie amerykańskich pączków

10 inspiracji na dekorowanie amerykańskich pączków

Roladki schabowe

Roladki schabowe

Sałatka witaminowa

Sałatka witaminowa

Placki po cygańsku

Placki po cygańsku

Pierś kurczaka z limonką

Pierś kurczaka z limonką

Szpinakowe roladki

Szpinakowe roladki

Camembert panierowany

Camembert panierowany

Masło cynamonowe – idealne do tostów i naleśników

Masło z nutą cynamonu idealne do ciepłych tostów czy naleśników.   

składniki:

  • 75 g miękkiego masła
  • 1 łyżeczka cukru, najlepiej brązowego
  • 1 łyżeczka miodu płynnego
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • szczypta kardamonu

przyrządzanie:

  • Mało należy ubić na puch z cukrem, a po chwili dodać miód i cynamon.
  • Wymieszaj wszystko raz jeszcze i przełóż do maselniczki.