Przepis kulinarny na świetne masło ziołowe, które idealnie pasuje do smażonych ryb i mięs.
Składniki przepisu kulinarnego:
- 100 g masła
- po łyżeczce pokrojonego:
- koperku
- natki pietruszki
- szczypiorku
- lebiodki
Sposób wykonania przepisu:
Zmiksować zioła z masłem i solą. Masę schłodzić i uformować krążki. Podawać do smażonych ryb i mięs.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













