Pyszna propozycja na przekąskę.

składniki:
- bagietka
- mała cukinia
- 2 pomidory
- cebula
- ser mozzarella
- pół łyżeczki mielonej słodkiej papryki
- sól
przyrządzanie:
- Bagietki pokrój wzdłuż na pół. Cukinię umyj i pokrój na cienkie plasterki. Posól. Cebulę obierz i drobno posiekaj.
- Na bagietkach ułóż cukinię, pomidor i ser mozzarella.
- Posyp posiekana cebulą i słodką papryką.
- Zapiekaj około 15 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 220 stopni C.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














