Mocno czekoladowa kawa mrożona z mlekiem sojowym. Idealna dla alergików, ochłodzi każdego!

składniki:
- KAWA 2 łyżeczki
- MLEKO SOJOWE 1 szklanka
- KAKAO 1 łyżka
- CZEKOLADA 2 kostki
przyrządzanie:
- KAWĘ ZAPARZYĆ (1/3 SZKLANKI)
- DODAĆ KAKAO I ROZTOPIONĄ W KĄPIELI WODNEJ CZEKOLADĘ
- DODAĆ ZIMNE MLEKO I KOSTKI LODU.
- WSZYSTKO ZMIKSOWAĆ PRZEZ 1 MINUTĘ
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














