Mamy coś dla prawdziwych fanów białej czekolady. Aksamitny mus z dodatkiem borówek. Uwaga! Jest naprawdę słodki.
składniki:
- 100 g białej czekolady
- 25 g masła
- 100 ml śmietanki kremówki 36 %
- 1 jajko
- 1 łyżka cukru pudru
- 1 opakowanie borówek
- szczypta soli
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















