Prosty dodatek do obiadu - pomidorki nadziewane pysznościami.

składniki:
- pomidory
- tuńczyk z puszki
- parmezan
- zioła
- fasolka szparagowa - kilka sztuk
- przyprawy
przyrządzanie:
Z pomidorów wydrążamy ich środek.
Tuńczyka mieszamy z ziołami. Dodajemy miąższ z pomidorów i przyprawy.
Nadzienie umieszczamy w pomidorach, dodajemy fasolki szparagowe i całość posypujemy serem.
Zakrywamy i pieczemy przez około 15 minut w 180 stopniach.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














