Oto 4 rady, które pomogą ci profesjonalnie wypełnić kurczaka nadzieniem.
Zamiast tradycyjnego nadzienia możesz kieszeń przy szyi od wewnątrz natrzeć solą i włożyć do niej świeże zioła. Możesz też włożyć ząbki czosnku i pokruszone liście laurowe. Jak to zrobić najprościej? Połóż kurczaka na grzbiecie, natnij na wysokości szyi i powoli wsuwaj rękę pomiędzy skórę, a mięso na piersiach. Rób to ostrożnie, żeby nie przerwać skóry.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















