Przedstawiamy bardzo smaczny przepis kulinarny na naleśniki z farszem, którego głównymi składnikami są mięso mielone oraz mrożonka warzywna.
Ciasto naleśnikowe: 1 szklanka mąki; 1 i 1/2 szklanki mleka; 2 jajka; 3 łyżki oleju; sól
Farsz: mięso mielone wieprzowe,mrożonka warzywna
Przygotowanie:
Z mleka, jaj, oleju i szczypty soli do smaku wyrobić ciasto naleśnikowe. Usmażyć naleśniki. Mrożonkę warzywną przełożyć na patelnię a następnie dodać o niego mięso mielone wieprzowe i przesmażyć na małym ogniu ok. 10 minut aż się zeszkli. Powstały farsz kłaść na naleśnikach, utworzyć z nich trójkąciki i opiec na złoty kolor.
fish1976
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













