Pomysł na oryginalny, ale szybki w wykonaniu obiad. Oto naleśniki z pieczarkami.

składniki:
70 dag pieczarek
3 cebule
ser pleśniowy
przyprawy : sól, pieprz
surowe ciasto do naleśników
przyrządzanie:
Pieczarki obieramy myjemy, kroimy na cienkie plasterki, cebule kroimy w kostkę szklimy na oleju, dodajemy pieczarki, dobrze doprawiamy, smażymy aż do odparowania nadmiaru wody.
Farsz wykładamy na środek naleśnika, kładziemy po plasterku sera pleśniowego.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














