- 30 ml ginu
- 20 ml cointreau
- 40 ml soku grejpfrutowego
- wytrawne wino musujące do uzupełnienia
- wisienka koktajlowa do dekoracji
- kostki lodu
Wszystkie składniki (oprócz wina musującego) umieścić wraz z lodem w shakerze i wymieszać.
Przelać do kieliszka do szampana.
Uzupełnić winem musującym.
Wisienkę włożyć do kieliszka.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













