Szybka w wykonaniu pasta na kanapkę.

składniki: 
- 3 jajka
- 50 g żółtego sera
- pól czerwonej cebuli
- 5 oliwek
- 2 łyżki groszku z puszki
- 4 łyżki majonezu
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Jajka ugotuj na twardo i drobno posiekaj. Ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach, cebulę oraz oliwki pokrój w kostkę i dodaj do jajek.
- Wsyp również groszek.
- Wszystkie składniki wymieszaj i połącz z majonezem. Dopraw solą i pieprzem.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














