Klasyczna pieczeń- idealna na przekąskę.

składniki: 
- 1,2 kg mięsa mielonego
- 3 jajka
- 6 łyżek bułki tartej
- 15 dag żółtego sera
- sól
- pieprz
przyrządzanie:
- Mięso połącz z jajkami i bułka tartą. Ser pokrój w kostkę i dodaj do mięsa.
- Przypraw solą, pieprzem.
- Mięso przełóż do foremki na pasztet i piecz około godziny w temperaturze 180 stopni.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














