Bardzo oryginalny sposób na podanie pieczonego sera camembert. Smakuje niebywale! Rozpieszcza kubki smakowe do granic możliwości.

składniki:
- camembert
- cukinia
- miód
- oliwa z oliwek
- przyprawy: sól, pieprz, ostra papryczka, kolendra, rozmaryn
przyrządzanie:
- cukinię myjemy, tniemy w bardzo cienkie paski, smarujemy oliwą z oliwek.
- camembert smarujemy miodem oraz oliwą z oliwek. Przyprawiamy.
- ser zawijamy identycznie jak na zdjęciu.
- wkładamy do piekarnika (na folii aluminiowe) i pieczemy w 180 stopniach przez około 20 minut.
- Podajemy z przyprawami i rozmarynem
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














