Tacosy wege dla wszystkich miłośników kuchni meksykańskiej.
składniki:
-
krojone pomidory1 puszka
-
cebula 1 szt
-
sok z cytryny 3 łyżka
-
Cayenne 0,5 łyżeczka
-
kolendra 0,5 łyżeczka
-
oliwa 1 łyżka
-
śmietana 18 proc
-
guacamole 8 łyżeczka
-
papryczka chili 1 szt
-
ser gouda
-
fasola 1 puszka
-
papryka czerwona1 szt
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















