Chcesz gotować, jak najlepsi szefowie kuchni? Pascal Brodnicki, znany kucharz, poleca swoje autorskie danie. Z jego wskazówkami, wykonanie go jest banalnie proste. Przekonajcie się sami.
składniki:
- polędwiczki wieprzowe oczyszczone z błonki - 2 sztuki
- Rama Smaż jak szef kuchni, wariant z oliwą z oliwek - 60 mililitrów
- młode ziemniaki pokrojone na pół - 8 sztuk
- cebula cukrowa pokrojona w piórka - 2 sztuki
- jabłka pokrojone w ósemki - 2 sztuki śliwki wędzone - 400 gramów
- zielona pietruszka posiekana - 0.5 pęczków
- rozgniecione ząbki czosnku w łupinie - 2 sztuki
- świeży rozmaryn, gałązka - 1 sztuka
przyrządzanie:
Przepis Pascala Brodnickiego na:
Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami, jabłkami i ziemniaczkami