Ciekawa propozycja na przystawkę.

składniki: 
- opakowanie pomidorków koktajlowych
 - puszka tuńczyka
 - 2 ząbki czosnku
 - garść bazylii
 - 2 gałązki oregano
 - 50 g orzechów włoskich
 - 60 g startego parmezanu
 - łyżka kaparów
 - 2 łyżki majonezu
 - sól, pieprz
 
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














