Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Top 5 Trendów Świątecznych Dekoracji w Kuchni 

Top 5 Trendów Świątecznych Dekoracji w Kuchni 

Najlepsze Świąteczne Desery – Hity, które Zachwycą Gości

Najlepsze Świąteczne Desery – Hity, które Zachwycą Gości

Rozgrzewające Napoje na Grudzień – Co Pijemy w Święta? 

Rozgrzewające Napoje na Grudzień – Co Pijemy w Święta? 

Magia Świątecznych Smaków — Co Gotujemy w Grudniu?

Magia Świątecznych Smaków — Co Gotujemy w Grudniu?

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Makowiec zawijany

Makowiec zawijany

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Panettone – włoska świąteczna babka

Panettone – włoska świąteczna babka

Potęga polskiego smaku i siła sentymentu

Tradycja, przyzwyczajenie, a może smak? Co sprawia, że od ponad 40 lat w domach Polaków gości ten sam produkt, mimo iż sklepowe półki uginają się pod ciężarem oferty konkurencji?

Szybko nabywamy i bez skrupułów pozbywamy się produktów, które albo się nudzą, albo nie spełniają oczekiwań. Sięgamy po nowinki i… skruszeni wracamy do klasyki. W dobie nieustannej walki producentów o miejsce w koszykach i portfelach konsumentów, rzadkością jest ponad 40 lat rynkowej tradycji i rzesze lojalnych użytkowników. Margaryną Roślinną Z.T. Bielmar, niegdyś znaną jako Masło Roślinne, smarujemy kanapki od 1972 roku!

Żółty kubek z charakterystycznym słonecznikiem kojarzy się z dzieciństwem, ale sentyment to nie jedyny powód, dla którego sięgamy po smak sprzed lat. Wychowani na kanapkach z Roślinną, dzisiaj wnikliwie czytamy etykiety, porównujemy składy produktów i świadomie wybieramy… tak samo jak nasze mamy i babcie! Wysoką jakość i bogactwo wartości odżywczych.

Margaryna Roślinna Z.T. Bielmar to tradycyjny, pełnotłusty (80% tłuszczu) produkt do smarowania pieczywa. Charakteryzuje się miękką i gładką konsystencją, dobrze rozsmarowuje się tuż po wyjęciu z lodówki. Komponowana od 41 lat (!) według tej samej receptury, z dodatkiem naturalnie ukwaszonego mleka, Margaryna Roślinna posiada bukiet smakowo-zapachowy nawiązujący do aromatu masła.

Ważnym składnikiem Margaryny Roślinnej jest olej słonecznikowy (min. 30%), będący doskonałym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), zaliczanych do grupy OMEGA-6, oraz naturalnego przeciwutleniacza – witaminy E (tokoferolu) w proporcjach 27 mg/100 g produktu. Co istotne, Roślinna nie zawiera substancji konserwujących i, jak wszystkie margaryny roślinne, cholesterolu.

Wybierając Margarynę Roślinną Z.T. Bielmar, nie tylko sięgasz do własnych wspomnień, ale także stajesz się częścią 40 lat tradycji w 100% polskiego produktu, tworzonego z pasją przez polską firmę!

Metryczka produktu:
Produkt: Margaryna Roślinna (kubek 500 g)
Producent: Zakłady Tłuszczowe Bielmar
Cena det.: ok. 4,10 zł