Czasami zwykły makaron jest nudnym rozwiązaniem jeśli chodzi o zupy. Zaskocz wszystkich domowników prostymi, pysznymi knedelkami, które będą idealną alternatywą dla makaronowego wkładu.
składniki:
- 300 g wątróbki
- bułka namoczona w mleku
- cebula
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka masła
- ½ łyżeczki majeranku
- garść posiekanej natki pietruszki
- jajko
- ½ szklanki - bułki tartej
przyrządzanie:
- Wątróbkę zmielić w maszynce).
- Dodać pozostałe składniki.
- Porcjami dodawać bułkę tartą.
- Formował kulki.
- Ugotować w osolonym wrzątku.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















