Taki koktajl możesz pić prawie codziennie. Bogaty w antyoksydanty, które rzucają wyzwanie wolnym rodnikom. Przeciwzapalne i pełne w błonnika.

składniki:
- 300 g świeżego jarmużu
- 1 l wody
- 2 owoce awokado
- 200 g płatków owsianych
- 1/2 cytryny (bez skórki)
- 2 cm korzenia imbiru (bez skórki)
- jabłko, obrane, pokrojone na drobno
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














