Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczyka

Kurczak curry z warzywami

Kurczak curry z warzywami

Pomidorki faszerowane kozim serem

Pomidorki faszerowane kozim serem

Kasztany

Kasztany

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Przepis na doskonały wielkanocny KULEBIAK

Chociaż kulebiak nie jest już tak popularny na naszych stołach jak kiedyś, to nadchodząca Wielkanoc jest świetnym momentem, aby przywrócić w domach tę tradycję. 

składniki:
Ciasto: 3 szklanki mąki 125 gram masła pół szklanki mleka 50 gram drożdży 1 łyżeczka cukru 1 jajko sól, pieprz Farsz: 2 cebule 1 jajko 200 gram grzybów 200 gram kapusty kiszonej sól, pieprz, majeranek

przyrządzanie:

>>>>>>>>>>>>>