Ciekawa przekąską, bardzo treściwy i szybka w przyrządzeniu.

składniki: 
- ciasto na naleśniki
- ser camembert
- olej
przyrządzanie:
- Pokrój ser w kawałki o długości około 3 cm.
- Zanurz je we wcześniej przygotowanym cieście na naleśniki (ciasto powinno być troszkę gęstsze niż na klasyczne naleśniki)
- Usmaż na złoty kolor
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














