Co zrobić z powoli psującym się już awokado? Można go wykorzystać robiąc puree! To naprawdę świetny dodatek do obiadu, kolacji czy nawet smarowidło na kanapki.
składniki:
- opakowanie szpinaku
- pół awokado
- puszka groszku
- kilka łodyżek natki pietruszki
- sól
- pieprz
- woda
przyrządzanie:
Miksujemy wszystko dodając niewielką ilość wody do uzyskania odpowiedniej konsystencji.
Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















