Sezon na rabarbar w toku. Oto bardzo sympatyczny przepis na rabarbar pod chrupiącą kruszonką. Wart wypróbowania. Serwuj z porcją jogurtu lub gałką lodów. Jeśli nie masz rabarbaru, wykorzystaj inne owoce.

składniki:
- Rabarbar 10 łodyg, pokrojonych w kostki 5 cm
- 2 łyżki miodu
Na kruszonkę:
- 2 szklanki płatków owsianych
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżki masła, stopionego
- 1/4 szklanki wiórków kokosowych
- 1/4 szklanki posiekanych orzechów, ulubionych.
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














