Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Gofry cytrynowe

Gofry cytrynowe

10 inspiracji na serwowanie nasion CHIA

10 inspiracji na serwowanie nasion CHIA

8 przepisów na dania z dodatkiem JABŁKA

8 przepisów na dania z dodatkiem JABŁKA

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z mango z cebulą

Sałatka z mango z cebulą

Kurczak grillowany w pomarańczach

Kurczak grillowany w pomarańczach

Pikantny kurczak z pasta curry

Pikantny kurczak z pasta curry

Sałatka japońska

Sałatka japońska

TANIE DANIE- makaron z parówkami

TANIE DANIE- makaron z parówkami

Sałatka z marchewki z jajkami

Sałatka z marchewki z jajkami

Muffinki z ananasem

Muffinki z ananasem

Poduszeczki z pastą szpinakową

Poduszeczki z pastą szpinakową

6 smacznych przepisów na desery z MANGO

6 smacznych przepisów na desery z MANGO

10 pomysłów na serwowanie JAJKA NA TWARDO

10 pomysłów na serwowanie JAJKA NA TWARDO

CIASTO BISZKOPTOWE- 6 banalnych przepisów, które wykona każdy!

CIASTO BISZKOPTOWE- 6 banalnych przepisów, które wykona każdy!

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Warty wypróbowania przepis na roladę z nektarynkami.

składniki:

  • 1 kg łopatki wieprzowej
  • pęczek natki pietruszki
  • 3 ząbki czosnku
  • 10 plasterków szynki szwarcwaldzkiej
  • 50 dag masła
  • 250 ml czerwonego wina wytrawnego
  • 4 nektarynki
  • sól, pipeprz

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>