- 1 filet z kurczaka
- słoik selera (pokrojonego w drobne paseczki)
- 1 puszka kukurydzy
- 1 puszka ananasa
- majonez
- curry
Filet z kurczaka usmażyć i schłodzić. Selera odcedzić i pokroić drobniutko. Kukurydzę odcedzić. Ananasa osączyć, pokroić (jeden plaster na ok. 10 trójkącików. Mojonez ok. 5 łyżek (dużych) wymieszć z curry (do smaku). Ochłodzony filet z kurczaka pokroić drobno. Wszystko razem wymieszać.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













