Banalna sałatka wegetariańska, która łączy w sobie pyszne smaki!

składniki:
- porcja komosy ryżowej
- porcja czerwonej fasoli
- porcja kaszy bulgur
- nasiona słonecznika
- pestki dyni
- orzechy włoskie
- żurawina
- roszponka
- porcja brokułu
- pestki granatu
przyrządzanie:
Brokuła gotujemy 7 minut.
Kaszę i komosę gotujemy wg. instrukcji na opakowaniu.
Łączymy z fasolą.
Słonecznik oraz dynię prażymy na suchej patelni.
Orzechy włoskie pieczemy przez 8 minut w 150 stopniach.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, mieszamy i gotowe!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














