Połączenie czerwonej kapusty z zielonymi warzywami nie tylko smakuje dobrze, ale również doskonale wygląda na talerzu. Oto pyszny przepis na zdrowy lunch!
składniki:
- świeży szpinak
- zielone szparagi
- brokuł
- świeżo mielony pieprz
- sól morska
- cebula czerwona
przyrządzanie:
- Kapustę obgotować w gorącej wodzie, dzięki temu zmięknie.
- Brokuły ugotować.
- Szparagi ugotować.
- Wszystkie składniki połączyć ze sobą, posypać cebulą, pieprzem i solą.
TRWA TYDZIEŃ FIT!
WEŹ UDZIAŁ W NASZYM KONKURSIE!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















