Pyszna, wiosenna sałatka z serem halloumi i soczystą pomarańczą.

składniki:
- ser halloumi - ilość według uznania
- kiełki pszenicy
- cała pomarańcza
- sos - z połączenia oliwy z oliwek i cytryny
- rukola
- orzechy nerkowca
- kuskus
przyrządzanie:
- Halloumi kroimy w plastry, a następnie grillujemy w piekarniku nastawionym na 175 stopni przez około 10 minut.
- Przygotowujemy kuskus zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i polewamy sokiem z cytryny w połączeniu z oliwą.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














