Tą cechująca się niezwykle delikatnym smakiem sałatkę można śmiało przygotowywać przez cały rok
czas: 15 minut
liczba porcji: 4
składniki:
1 słoik wiórek z selera w zalewie (produkt gotowy)
puszka kukurydzy
5-6 plastrów ananasa w syropie
2 łyżki majonezu
sól, pieprz
przyrządzanie:
Podane składniki odsączyć. Ananasa pokroić na drobne kawałki. Wymieszać z majonezem i przyprawami.
uwagi:
Podawać jako drobną przekąskę, bez dodatku pieczywa.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













