Prosta w wykonaniu sałatka, która warto wypróbować.

składniki: 
- 3 pieczone udka
- por
- kapusta pekińska
- kukurydza w puszce
- majonez
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Kapustę posiekaj. Por pokrój w talarki.
- Udka obierz z mięsa i pokrój drobno.
- Dodaj do kapusty i pora.
- Wsyp odsączoną kukurydzę, dodaj majonez.
- Dopraw do smaku.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














