Krem do chleba, naleśników, babeczek na bazie białej fasoli. Najlepiej smakuje po kilku godzinach spędzonych w lodówce! Poezja!

składniki:
- 1 puszka fasoli białej lub taka sama ilość już ugotowanej
- około 1,5 szklanki wiórek kokosowych
- pół szklanki mleka kokosowego lub innego
- kilka łyżek miodu do smaku
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














