Koktajl z dodatkiem buraka to potężna dawka witaminy C, B1 oraz magnezu i wapnia.

składniki:
- 1 duży burak
- 1/2 szklanki soku pomarańczowego
- 1 czerwone jabłko
- sok z 1/2 cytryny
przyrządzanie:
- BURAKA KROJĘ W ĆWIARTKI, OWIJAM W FOLIĘ ALUMINIOWĄ. PIEKĘ W 180 STOPNIACH PRZEZ 40 MINUT.
- TERAZ WSZYSTKO MIKSUJE ZE SOBĄ.
- WYPIJAM OD RAZU.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














