Propozycja pyszne i aromatyczne mięso.

składniki:
- 1 kg żeberek
- przyprawa do żeberek lub grilla
- 2 ząbki czosnku
- cebula
przyrządzanie:
- Żeberka pokrój na kawałki.
- Dopraw przyprawą do żeberek lub grilla.
- Dodaj czosnek i pokrojoną cebulę.
- Wymieszaj i odstaw na godzinę.
- Duś około godzinę w temperaturze 180 stopni C.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














