Uniwersalny i bardzo prosty w wykonaniu sos do każdego rodzaju ryb. Ile razy w tygodniu wcinacie rybę?

składniki:
- szklanka śmietany
- cebula czerwona
- 3 łyżki majonezu
- 3 łyżki chrzanu
- 1 jabłko
przyrządzanie:
- Jabłko zetrzyj na najmniejszych oczkach tarki
- Cebulę posiekaj jak najdrobniej
- Wszystkie składniki wymieszaj razem, dopraw i umieścić w lodówce
- Podawaj po 15 minutach
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














