Najlepszy suplement świata. Pełnowartościowa. Naturalny składnik żywieniowy i leczniczy. Zawiera wszystkie ważne aminokwasy i prawie 60% białka. Bogata w chlorofil i beta-karoteny. Kopalnia makro i mikroelementów. Antyalergiczna. Tak o spirulinie rozpisują się gazety. Jednak czy rzeczywiście warto zwrócić na nią uwagę? Koniecznie dowiedz się, co kryje się pod nazwą spirulina. Jak i kiedy warto ją stosować oraz dla kogo jest niewskazana.
Czym jest?
Spirulina to wysuszona i sproszkowana alga morska. Zawiera bogatą kombinację substancji odżywczych. Uzupełnia codzienną dietę w białko roślinne, aminokwasy egzogenne, witaminy. Ceniona ze względu na wysoką zawartość witaminy B-12. Zawiera 8 aminokwasów, które nie mogą być wyprodukowane przez nasz organizm.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















