Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Makowiec zawijany

Makowiec zawijany

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Panettone – włoska świąteczna babka

Panettone – włoska świąteczna babka

Najlepsze europejskie przysmaki świąteczne – TOP 10 MUST EAT

Najlepsze europejskie przysmaki świąteczne – TOP 10 MUST EAT

Kurkuma – złota przyprawa na odporność! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które musisz wypróbować

Kurkuma – złota przyprawa na odporność! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które musisz wypróbować

Cynamon – superprzyprawa na zimę! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które pokochasz

Cynamon – superprzyprawa na zimę! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które pokochasz

Cynamon – pachnący skarb, który działa jak naturalny „boost” dla zdrowia!

Cynamon – pachnący skarb, który działa jak naturalny „boost” dla zdrowia!

Super prezent na Nowy Rok! Wygraj książkę “Ciasta zawsze udane”!

Chcesz wygrać książkę “Ciasta zawsze udane”? Już teraz masz tą niepowtarzalną możliwość! Łatwy konkurs i super nagroda, jak można się nie skusić?

 

CIASTA_ZAWSZE_UDANE

 

Domowe wypieki są nieodłączną częścią Twojego domu? Mamy dla Ciebie super prezent z przepisami na ciasta, które zawsze wychodzą! Dla każdego coś dobrego, ciasta drożdżowe, kruche, biszkoptowe oraz różnorodne ciasteczka dosłownie PalceLizać! Już teraz możesz wygrać jeden z pięciu egzemplarzy “Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche” od wydawnictwa Prószyński i S-ka!

 

Serwis PalceLizać.pl wychodzi naprzeciw oczekiwaniom użytkowników. Zaloguj się do naszej społeczności (trwa to dosłownie chwilkę) i wygrywaj świetne nagrody! Wystarczy, że podzielisz się z innymi swoimi przepisami!

 

Na blogu PalceLizać.pl napisz swój popisowy przepis na pyszne ciasto!

 

Żeby zdobyć nagrodę wystarczy tylko:

  • Wstawić przepis na swojego bloga w naszej społeczności.
  • Wygrywa aż 5 osób!
  • Do wygrania książka “Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche” oraz publikacja przepisu na stronie PalceLizać.pl!

 

ZALOGUJ SIĘ DO ŚWIATA PalceLizać.pl!

 

Bez tytułu

 

 

Fundatorem nagród jest:

Prószyński-i-S-ka

 

 

Konkurs trwa od 30 grudnia 2014 do 6 stycznia 2015!

Przed przystąpieniem do konkursu zapoznaj się z Regulaminem.