Do sylwestrowego menu dodaj coś na słodko - faszerowane jabłka z płatkami migdałów! Pysznie i zdrowo!
składniki:
- 5 jabłek
- 5 łyżek miodu
- 5 łyżek płatków migdałów
- cynamon
przyrządzanie:
- Nagrzej piekarnik do 180 stopni.
- Z jabłek wydrąż gniazdo. Dodaj łyżkę miodu, płatki migdały, szczyptę cynamonu.
- Zawiń jabłka w folię aluminiową. Piecz przez około 20 minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














