Nie jesz mięsa i nie wiesz co zjeść na grillu? Spróbuj naszych szaszłyków warzywno-serowych!
składniki:
- bakłażan
- papryka czerwona
- ser halloumi
przyrządzanie:
1. Warzywa myjemy i kroimy na plasterki.
2. Ser halloumi kroimy także na plasterki.
3. Składniki nakłuwamy na wykałaczkę, tak aby bakłażan był pierwszą i ostatnią warstwą szaszłyka.
4. Przyprawiamy ulubionymi przyprawami.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















