Kolorowa przekąska idealna na przyjęcie.

składniki:
- 20 krewetek
- 2 łyżki oliwy
- sól, pieprz
- 20 pomidorków koktajlowych
- 20 plastrów wędzonego łososia
- 100 g kremy majonezowego
- zioła do dekoracji
przyrządzanie:
- Oliwę rozgrzać na patelni, dodać krewetki. Doprawić solą, pieprzem, wystudzić.
- Nabić na patyczek do szaszłyków na przemian krewetkę, pomidorek koktajlowy, zwinięty plasterek łososia.
- Szaszłyk udekorować i podać z kremem majonezowym.
- Podawać z bagietką i masłem czosnkowym.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














