Tanie danie, ale zarazem smaczne i aromatyczne.

składniki:
- makaron świderki
- 2 kostki twarogu chudego
- 5 parówek
- przyprawa do gyrosa
- oregano
przyrządzanie:
- Makaron ugotuj i odcedź. Parówki pokrój w kostkę i usmaż na rozgrzanym oleju, posyp przyprawą do gyrosa i oregano.
- Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij. Wszystko razem wymieszaj.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














