Szybka tarta na bazie ciasta francuskiego i szaragów. To ostatnie podrygi dla tych warzyw, warto nacieszyć się nimi do następnego sezonu! A tarta rozpływa się w ustach!

składniki:
- opakowanie ciasta francuskiego
- pęczek szparagów
- opakowanie mozarelli
- 1 pomidor
- 2 łyżki startego Parmezanu
- małe jajko
- rozmaryn
- sól, pieprz
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














