Toskańska zupa cebulowa dla prawdziwych miłośników smaku i szybkiego rozgrzania!
składniki:
- 50 g słoniny
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 4 duże białe cebule, pokrojone w cienkie krążki
- 3 ząbki czosnku, rozgniecione
- 850 ml wywaru warzywnego lub mięsnego
- 4 kromki chleba
- 50 g masła
- 75 g sera zoltego
- sól i pieprz
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















