Niesamowity tuńczyk z zakręconym makaronem. Wypróbuj to rybne danie i sprawdź jego smak. Rewelacyjny przepis!
Składniki przepisu kulinarnego:
- 1 duży makaron świderki
- 1 puszka tuńczyka
- 1 puszka kukurydzy konserwowej
- 1 papryka
- 3 łyżki ketchupu
- 6 łyżek majonezu
- sól i pieprz do smaku
Makaron ugotować i pozostawić do ostudzenia. Zimny już makaron przesypać do większej miski dodać do niego odsączony tuńczyk i kukurydzę. Paprykę pokroić w drobna kostkę, dodać ketchup, majonez i do smaku sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Całość schłodzić w lodówce (ok 2h)
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













