To nie jest tak, że wszystkie ryby są źródłem witamin i jedząc je będziemy tryskać zdrowiem. Już dzisiaj wiadomo, jakie ryby pochodzą z hodowli gdzie są karmione antybiotykami i hormonami. Podpowiadamy jakich gatunków należy unikać w kuchni, by wyjść na tym zdrowo!
PANGA
Panga jest to ryba hodowlana sprowadzana z Wietnamu ze sztucznej hodowli. Karmi się ją specjalnymi granulkami, na które składa się mączka rybna, witaminy, ekstrakt z soi i manioku.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















