Niezwykłe połączenie czerwonego mięsa i smaku śliwek. Oto pyszny pomysł na obiad, który posmakuje wszystkim mięsożercom. Smażona wołowina w sosie śliwkowym. Skusicie się?
składniki:
- 4 plastry wołowiny
- ciemny sos sojowy,
- olej,
- 100 ml jogurtu naturalnego,
- łyżka mąki
- 1/2 słoika powideł śliwkowych,
- 8-10 suszonych śliwek bez pestek
- łyżka miodu,
- pieprz, sól, czosnek w proszku
przyrządzanie:
Sprawdź nasz przepis!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















