W jesienne, chłodne dni, musimy pamiętać o dostarczaniu witamin i minerałów naszemu organizmowi. Oto doskonały i smaczny sposób na to!
składniki:
5 jabłek
1 cytryna
1 łyżeczka miodu
kawałek świeżego imbiru
przyrządzanie:
- Wszystkie składniki umyć, a następnie za pomocą sokowirówki wycisnąć sok.
- Spożywać zaraz po przyrządzeniu!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














