Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Łosoś po grecku

Łosoś po grecku

Naleśniki z pikantnym farszem

Naleśniki z pikantnym farszem

Dip miodowo-musztardowy

Dip miodowo-musztardowy

SER HALLOUMI- 8 pysznych przepisów

SER HALLOUMI- 8 pysznych przepisów

Zapiekanka z fasolki szparagowej

Pyszna z zapiekanka z fasolki szparagowej.

składniki:

  • pół kg fasolki szparagowej
  • 30 dag mięsa mielonego wołowego
  • cebula
  • 2 pomidory
  • 10 dag sera żółtego
  • ugotowana marchew
  • 2 jaja
  • 2 łyżki oleju
  • sól
  • pieprz
  • papryka ostra
  • majeranek

przyrządzanie:

  • Cebule pokrój w kostkę, zeszklij na oleju.
  • Dodaj mięso, dopraw i smaż, często mieszając, aż się zarumieni.
  • Obrane pomidory pokrój w kostkę, dodaj do mięsa i duś, aż się całkowicie rozpadną.
  • Fasolkę gotuj w osolonej wodzie przez około 15 minut, wystudź i pokrój.
  • Zmieszaj ja z wystudzonym mięsem oraz rozmąconymi jajami i pokrojoną w paski marchewką.
  • Piecz przez 10 minut w temp. 180 stopni. Po czym posyp żółtym serem i piecz dalej 15 minut.